KASHMIR KITCHEN UTRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3415 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kashmir Kitchen Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 18:49 Heb deze toko net ontdekt dus moet nog heel ff uitvinden wat ik eigenlijk steeds bestel. Tot nu toe alleen maar heerlijk gegeten Volgende keer hoop ik iets super pittigs te hebben dus blijf vooral deze reviews lezen
19 jul 2024 om 16:17 1e x besteld, duurde langer dan aangegeven maar dan krijg je ook wat! Voor herhaling vatbaar!
17 jul 2024 om 21:29 Eten was koud, niet gek met z’n lange bezorg tijd.
17 jul 2024 om 21:24 Top zoals altijd
17 jul 2024 om 7:54 Order arrived at the time I specified and it was warm and delicious
16 jul 2024 om 19:38 Heerlijk!
16 jul 2024 om 19:35 Heel lekker weer, goed warm, lekkere samosa kip, snel bezorgd en goeie porties!
14 jul 2024 om 19:09 Delicious food and very generous portions!
14 jul 2024 om 10:03 Super snelle, lekkere butterchicken!
13 jul 2024 om 23:04 Heerlijk en snelle bezorging!
13 jul 2024 om 9:51 Lekker gegeten. Aardige bezorger. Getipt online. Hoop dat hij het wel ontvangen heeft!
13 jul 2024 om 6:03 It was so DELICIOUS that it cannot be described in words, without exaggeration. we will DEFINITELY order food again