KASHMIR KITCHEN UTRECHT

KASHMIR KITCHEN UTRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1379 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kashmir kitchen Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 2:33 Snelle bezorging Lekker eten
26 mei 2022 om 9:21 Rijst rook niet meer goed, beetje over datum 2 dagen ziek geweest De rest van t eten beetje flauw Ik kom hier niet meer terug..
25 mei 2022 om 12:13 Niet te vreten, 5 hele pepers in de curry waardoor het niet meer te kanen was. Patat ijs en ijs koud, ik had beter een hap komijn kunnen nemen ipv de dahl soep.
24 mei 2022 om 0:32 Great taste i like it very much. Also parcel is perfectly packed and food is still hot when it delivered. So i consider 5* for the restaurant.
23 mei 2022 om 23:13 Geen vers eten jammer, wacht je meer dan een uur op. Gadver nooit meer
23 mei 2022 om 21:48 Heel lekker en een zeer vriendelijke bezorger. Wel jammer dat het 90 minuten duurde..
23 mei 2022 om 19:52 Heerlijk gegeten Bezorging precies op de aangegeven tijd
22 mei 2022 om 22:51 Lekker eten
21 mei 2022 om 21:51 Duurde wat lang maar waar voor je geld. Heerlijke butter chicken met lekker naan brood
21 mei 2022 om 11:15 It was warm and very delicious
21 mei 2022 om 0:56 Lekker eten besteld en snel bezorgd lekker warm Hhmmmm heerlijke lekker gekruid en het ruik lekker top naar de chef kok
20 mei 2022 om 20:19 Food (the curry) was super salty and couldn't even eat it without feeling sick. Also the bread was half burned. Would not recommend, unfortunately.